Personal Training PROGRAMMA


 

Herkenbaar?

Z

Ben jij Manager, Professional, Leidinggevende of Online Business Coach?

Z

Maak jij lange intensieve dagen op je werk en kom jij niet aan sporten toe?

Z

Druk, druk, druk en geen tijd voor sporten, je gezondheid en ontspanning?

Z

Je vindt je gezondheid en uiterlijk wel belangrijk, maar het komt er steeds maar niet van?

Z

Last van je nek, rug en schouders van het vele zitten achter je bureau?

Z

Geen energie meer om na een lange werkdag nog te gaan sporten?

Z

Kan je jezelf niet motiveren om te gaan en heb je een stok achter de deur nodig?

Stop thinking about how tired and weak you feel. Stay positive. Every rep, every step brings you closer to your goals! 

Personal Training op Maat

.♦ Ben jij Manager, Professional, Leidinggevende of Online Business Coach? Maak jij lange intensieve dagen op je werk? Kom jij steeds niet aan sporten toe door een overvolle agenda? Je vindt je uiterlijk en gezondheid wel belangrijk, maar er komt steeds iets tussen?  Je wilt je werk graag goed doen en je team goed aansturen? Je hebt last van je rug, nek en schouders van het vele zitten achter je bureau/laptop?

Je hebt geen energie meer om na een lange werkdag nog te gaan sporten? Je wilt graag een paar kilo kwijt, maar je weet niet hoe dit te realiseren? Je wilt graag een strakkere buik, maar lukt dit niet? Komt er steeds iets tussen zoals werk, sociale afspraken of gezin?

Je besteedt eigenlijk te weinig tijd aan jezelf, je werkt te hard en bent veel tijd kwijt aan je gezin? Je wilt dit wel veranderen, maar ook hier besteedt je te weinig tijd aan?

Je weet dat sporten goed voor je is, goed voor je conditie en voor je gezondheid. Je kan naar de sportschool gaan, maar je weet dat dat op den duur niet werkt. 1-op-1 training vind je prettig.

Je voelt je eigenlijk al een tijd niet helemaal lekker en fit in je vel, het belemmert je mentale en fysieke welzijn. Aan het einde van de dag moet je echt op de bank, want je kan niet meer!

Hoe zou het zijn als jij je weer topfit voelt en een bron van energie bent, ook voor je team?

Hoe zou het zijn als jij je weer lekker vitaal, aantrekkelijk en blij voelt en weer kan genieten van de activiteiten met gezin of vrienden?

Laat mij jou helpen!

Contact: info@spiritandsports.com of via whatsapp 06-55696675.

Hoe ga ik jou helpen met het PERSONAL TRAINING programma?

\

Volledige persoonlijke aandacht en begeleiding

\

Alle techniek duidelijk uitgelegd, voorkom blessures

\

Je hebt een stok achter de deur en motiverende gesprekken

\

Fysiek en mentaal ga je je weer fit, energiek en blij voelen, een gezond lichaam is een gezonde geest

\

Tips en trics om af te vallen en strakker in je vel te komen

\

Hoogopgeleide trainer met kennis van zaken

Pakketten & Prijzen

Wil je in termijnen  betalen?  Klik hieronder voor deze mogelijkheid  per week € 100.

1 x per week trainen & alle extra’s!

Wil je in termijnen betalen? Klik hieronder voor deze mogelijkheid.

per week € 136 .

2 x per week trainen en alle extra’s!

Wil je in termijnen betalen? Klik hieronder voor deze mogelijkheid. per week € 92. 

1 x per week trainen en alle extra’s!

Wil je in termijnen betalen? Klik hieronder voor deze mogelijkheid. per week € 135.

2 x per week trainen en alle extra’s!

MEER INFORMATIE 

Spirit & SPorts

Sandra had een actieve levensstijl toen yoga ongeveer 10 jaar geleden op haar pad kwam. Yoga en meditatie geven haar ontspanning, meer helderheid en rust in haar hoofd – ook haar lichaam voelde zoveel lichter na een yogales.

Afgestudeerd als Juriste, maar niet helemaal happy in dit beroep, wist ze wel dat ze mensen wilde helpen, maar op welke manier daar was ze nog steeds naar op zoek. Ze heeft verschillende banen gehad op het gebied van rechten, communicatie, marketing & eventmanagement.

Haar interesse in mensen en beweging waren al vanaf jongs af aan aanwezig. Haar missie is om mensen en kinderen te helpen zich door middel van sport, yoga en beweging beter te voelen: minder pijn, meer energie en blijer. Beweging en ademhaling zijn belangrijk, Een gezond lijf is een gezonde geest. Toen Yoga op haar pad kwam beoefende ze eerst een paar jaar Kundalini Yoga en daarna ook Poweryoga, Vinyasa/Ashtanga en YinYoga. Ze geeft les onder de naam van haar bedrijf Spirit & Sports, en helpt mensen een goede balans te creëren op verschillende levels, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Ze houdt van haar werk en begeleidt je graag op je eigen reis!

Ook is in 2018 Reiki op Sandra’s pad gekomen en is zij van Reiki Level I nu ReikiMaster geworden. Zij biedt naast yoga- en meditatiesessie, ook Reikibehandelingen en Sportmassages aan ter ontspanning.

Balans creëren in lichaam en geest, body en mind!

Spirit & Sports voor balans tussen lichaam en geest, body en mind. ‘Spirit’ = geestkracht, levenskracht, pit en vuur. De mens wordt in de holistische zienswijze gezien als een geheel van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Balans vinden op deze verschillende niveaus door middel van Sport en beweging.

De vlinder: het symbool voor het proces van transformatie. De boodschap van de vlinder is ‘Dans door het leven met vrolijkheid en plezier, want het leven is er om van te genieten.’ De vlinder herinnert ons eraan het leven niet al te serieus te nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde op en brengen ons ertoe te bewegen, want als je beweegt, dans je al. De vlinder leert ons hoe we ons leven bewust kunnen veranderen, nieuwe voorwaarden kunnen creëren en wensen kunnen verwezenlijken. Spirit & Sports wil je graag hierbij helpen.

Namasté

De Trainer
Sandra Van Donkersgoed

“Elke keer weer bijzonder om iemand te zien transformeren tijdens het traject!’ Soms moet ik iemand er wel echt doorheen slepen, je moet er zelf wel wat voor doen!:)

 

Yoga en Meditatie 

Aanbod van verschillende yoga- en meditatieoefeningen; ontspanning van lichaam en geest is ook zeer belangrijk om je goed te voelen. 

Reiki

Reiki is bijzonder energetisch lichaamswerk. Reiki geeft in de eerste plaats rust en ontspanning en ondersteunt je natuurlijke genezings-proces.

FREUQENTIETHERAPIE

Alles is energie en trilt op een bepaalde frequentie. De cellen van het menselijk lichaam ook; onder invloed van stress, emoties, vervuiling, ervaringen kunne deze frequenties veranderen en klachten geven. De Healy kan helende frequenties sturen zodat het welzijn wordt verbeterd. 

 

         

 

wat houdt dit traject in

Het programma is een persoonlijk traject op maat gemaakt. De eerste korte intake zal telefonisch zijn en zullen wij kennismaken. Wie ben je, wat zijn je drijfveren, wat zijn je wensen en doelen? Daarna volgt een afspraak voor de uitgebreide intake, je krijgt een uitgebreide vragenlijst toegestuurd en tijdens de intake zullen we een aantal testen en metingen doen om te kijken hoe het met je lichamelijke fitheid is.

Ook maak ik een analyse van jou via frequentietherapie. Op basis van deze intake zal ik een plan maken afgestemd op jou, waarna samen aan de slag gaan!

Ik zal je daarin uitdagen, stappen laten zetten, coachen, toejuichen en begeleiden, maar ik verwacht ook commitment van jou. It takes two to tango:)  

3 of 6  maanden ga ik je meenemen in dit traject. Je gaat je sterker voelen, superfit en een strakker lichaam krijgen. Je gaat de verbinding met jezelf terugkrijgen. Je mentale welzijn wordt ook beter, sterker en helder.

Je kan uitdagingen die op je pad komen, beter aan. Je gaat beter in je vel zitten, met meer balans en volop energie. Ook zal je beter slapen en je gelukkiger voelen. Je hele gezondheid zal zich verbeteren, je huid gaat meer stralen en daardoor lijk je jonger en voel je je zekerder.

Je stresslevel gaat omlaag, wat ook weer super belangrijk is voor je gezondheid. Stress maakt het lichaam moe.

 

 

 

 Beweging, ontspanning en voeding zijn belangrijke pijlers om je goed te voelen. Neem je fysieke en mentale gezondheid serieus, vaak luisteren we niet naar de klachten en signalen die het lichaam afgeeft.

Ik help je graag om hier stappen in te maken en jouw gewenste doel te bereiken en je fit, jong en vitaal te voelen! Neem geen genoegen met hoe je je nu voelt, en met de frustratie dat je het blijft uitstellen. Je gaat maar door en weet dat het ten koste van je gezondheid gaat. Wacht niet langer, begin vandaag!

JIJ DROOMT HIER TOCH OOK VAN?

Z

Jij droomt toch ook van een energiek en fit lijf?

Z

Jij wilt je toch ook aantrekkelijk en vitaal voelen?

Z

Jij droomt er toch ook van om een training te doen wanneer het jou uitkomt?

Z

Jij wilt niets liever toch dan je mentaal en fysiek fit en sterk te voelen?

Z

Jij wilt niets liever toch dan vol energie leiding te geven aan je team en ook nog genoeg energie over te houden voor je vrienden/familie?

wat klanten zeggen over dit traject

Nooit verwacht dat ik s’ ochtends vroeg 2 x per week zou gaan trainen, maar ik voel me er heerlijk bij! Sterker en fitter!

Jolanda Visser

Manager

Ik weet dat ik het moet doen voor mijn gezondheid en alleen dankzij Sandra, die me motiveert en het gezellig maakt, doe ik het ook en heb ik twee per week een training ingepland in mijn super drukke agenda!

Corine van Zoelen, Ondernemer & Online Business Coach

Ideaal en een luxe om 1-op-1 training te krijgen wanneer het jou uitkomt! Leuk dat de trainingen elke keer afwisselend zijn! Van kracht tot kickboksen, tot yoga/flexibiliteit.  

Martin Defauwes, Manager & Ondernemer

veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor Managers, Leidinggevenden, Professionals en Online Business Coaches, die lange intensieve dagen maken op hun werk, maar hun gezondheid ook belangrijk vinden en met een Personal Trainer willen werken. 

Hoelang duurt dit traject?

Het traject duurt 3, 6 of 12 mnd. met daarna eventuele verlenging.

Is dit een online training?

Gedeeltelijk. Trainingen zijn online 1-op-1, maar ook kunnen we Live trainen. In onderling overleg maken we hier afspraken over. 

Wanneer start dit traject?

Kan op ieder moment dat jij wilt starten.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken stuur dan een e-mail naar info@spiritandsports.com.

 It’s never too early or too late to start training to be the healthiest you.