Online Training 

Van Druk IN JE HOOFD

NAAR RUST EN ONTSPANNING 


 

Herkenbaar?

Z

 Je bent heel erg druk in je hoofd bent en denkt heel veel na.

Z

Je bent niet meer in je lijf aanwezig, niet meer bij je gevoel, je bent je niet bewust van je lijf.

Z

 Je blijft soms uren rondjes draaien met je gedachten, je kunt niet meer stoppen met malen.

Z

Je voelt je onrustig en gestrest.

Z

Je voelt dat de stress zich vastzet in je lijf.

Z

Je maakt niet al te beste nachten.

GUN JEZELF DE RUST, EEN ANDER TRAPT NIET OP DE REM VOOR JOU.

Voor wie?

♦ Ben jij een manager, leidinggevende, professional of online ondernemer met een zeer drukke baan en maak jij lange intensieve dagen? 

♦ Je hebt weinig energie en bent druk in je hoofd.

 Je weet dat ontspannen goed voor je is, maar besteedt hier te weinig aandacht aan.

Je voelt je eigenlijk al een tijd niet helemaal lekker en fit in je vel, het belemmert je mentale en fysieke welzijn.

Je kan moeilijk ontspannen en hebt daardoor ook weinig energie voor je bedrijf en team. 

Je voelt je onrustig en gestrest en kan niet echt genieten van activiteiten met vrienden, familie of je gezin. 

Na deze online

training:

\

Heb jij een training in handen, die je op ieder zelf gekozen moment kan doen.

\

Heb je alle oefeningen online, helder en duidelijk uitgelegd.

\

Kan je weer beter fysiek en mentaal ontspannen en voel je je energieker en blijer.

\

Heb je tips en trics om meer rust in je hoofd en bewustwording van je lijf te creëren.

\

Leer je van een hoogopgeleide trainer met jarenlange ervaring in zowel het bedrijfsleven als in de yoga- en sportwereld.

 Prijs

 

🤍🤍🤍

 

 

 

 

Wat heb ik te

bieden? 

  Spirit & SPorts

Toen yoga ongeveer 10 jaar geleden op mijn pad kwam had ik een actieve levensstijl en een kantoorbaan.

Yoga en meditatie gaven mij ontspanning, meer helderheid en rust in mijn hoofd – ook mijn lichaam voelde zoveel lichter na een yogales.

Afgestudeerd als Meester in de Rechten / Juriste, maar niet helemaal happy in dit beroep, wist ik wel dat ik mensen wilde helpen, maar op welke manier daar was ik nog steeds naar op zoek. Ik  heb verschillende banen gehad op het gebied van rechten, communicatie, marketing & eventmanagement.

Mijn interesse in mensen en beweging waren al vanaf jongs af aan aanwezig. Mijn missie is om mensen en kinderen te helpen zich door middel van sport, yoga en beweging beter te laten voelen: minder pijn, meer energie en blijer. Beweging en ademhaling zijn belangrijk, een gezond lijf is een gezonde geest. Toen Yoga op mijn pad kwam beoefende ik eerst een paar jaar Kundalini Yoga en daarna ook Poweryoga, Vinyasa/Ashtanga en YinYoga. 

Ik heb veel verschillende sporten beoefend  in mijn leven, (en beoefen de meeste nog steeds), tennis, fitness, waterpolo, steps, spinning, aerobics, bodycombat, dans, racefietsen, skaten, windsurfen, skiën, snowboarden, yoga en hardlopen; Graag wil ik mijn kennis en enthousiasme met betrekking tot beweging en sport overbrengen op volwassenen en kinderen.

Door yoga raakte ik geinteresseerd in het energieveld van de mens.  Wij bestaan uit meer dan alleen een fysiek lichaam. Vaak weet je lichaam eerder dat er iets aan de hand is, dat je ergens mee zit, dan je hoofd. 

In 2014 ben ik begonnen met Energetische Therapie en dat heeft mij enorm geholpen om te gaan met mijn sterke intuitie en gevoeligheid. In 2018 is Reiki op mijn pad gekomen en vanaf toen is het in sneltreinvaart gegaan. Van Reiki Level I en Reiki level II, nu in 2019 ReikiMaster geworden. Ik bied naast yoga- en meditatiesessies, ook Reikibehandelingen en Frequentietherapie aan ter ontspanning. 

Ik geef les onder de naam van mijn bedrijf Spirit & Sports, en help mensen een goede balans te creëren op verschillende levels, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Ik probeer licht en vrolijkheid te brengen in ieders leven, die op mijn pad komt en je vooruit te helpen om te zijn wie je bent. 

Spirit & Sports voor balans tussen lichaam en geest, body en mind. ‘Spirit’ = geestkracht, levenskracht, pit en vuur. De mens wordt in de holistische zienswijze gezien als een geheel van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Balans vinden op deze verschillende niveaus door middel van 3 pijlers:  1. Beweging 2. Ontspanning 3. Voeding. 

De vlinder is mijn symbool: het symbool voor het proces van transformatie. De boodschap van de vlinder is ‘Dans door het leven met vrolijkheid en plezier, want het leven is er om van te genieten.’ De vlinder herinnert ons eraan het leven niet al te serieus te nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde op en brengen ons ertoe te bewegen, want als je beweegt, dans je al. De vlinder leert ons hoe we ons leven bewust kunnen veranderen, nieuwe voorwaarden kunnen creëren en wensen kunnen verwezenlijken. 

Ik houd van mijn werk en begeleid je graag op je eigen reis!

Namasté

De Trainer

Sandra

Van Donkersgoed

“Het is mijn missie om al mijn opgedane kennis en ervaring van afgelopen jaren door te geven aan anderen”.

 

Yoga en Meditatie 

Aanbod van verschillende yoga- en meditatieoefeningen; ontspanning van lichaam en geest is ook zeer belangrijk om je goed te voelen. 

Reiki

Reiki is bijzonder energetisch lichaamswerk. Reiki geeft in de eerste plaats rust en ontspanning en ondersteunt je natuurlijke genezings-proces.

FREQuENTIE THERAPIE

Alles is energie en trilt op een bepaalde frequentie. De cellen van het menselijk lichaam ook; onder invloed van stress, emoties, vervuiling, ervaringen kunnen deze frequenties veranderen en klachten geven. De Healy kan helende frequenties sturen zodat het welzijn wordt verbeterd. 

 

         

 

LES 1

LES 2

LES 3

LES 4

LES 5

wat houdt deze

online training in?

Beweging, ontspanning en voeding zijn 3 belangrijke pijlers om je goed te voelen. Neem je fysieke en mentale gezondheid serieus, vaak luisteren we niet naar de klachten en signalen die het lichaam afgeeft. Deze Online training heeft betrekking op pijler 2 Ontspanning. 

Wat ga je leren?

In 5 stappen naar meer rust!

🤍 Tips om een meer ontspannen leven te leiden.

🤍 Een yogales (ook voor beginners) ‘van druk in je hoofd naar rust en ontspanning’.

🤍Een begeleide meditatie waardoor je meer rust ervaart en kan werken vanuit vertrouwen en ontspanning. 

🤍Een artikel over aarden en gronding, met diverse tips en een oefening,  waardoor je minder piekert, meer in je lijf aanwezig bent; productiever zaken kan neerzetten.  

🤍 Yoga Nidra, yoga van de slaap korte sessie voor diepe ontspanning. 

De Online training is een korte training en je ontvangt 5 dagen opeenvolgend een email met daarin ofwel een video, een audio of een artikel. Je kan de training zo vaak terug kijken als je wilt, en de oefeningen en lessen herhalen.  Je gaat de verbinding met jezelf terugkrijgen. Je mentale welzijn wordt ook beter, sterker en helder.

Je kan uitdagingen die op je pad komen, beter aan. Je gaat beter in je vel zitten, met meer balans en volop energie. Ook zal je beter slapen en je gelukkiger voelen. Je hele gezondheid zal zich verbeteren, je huid gaat meer stralen en daardoor lijk je jonger en voel je je zekerder.

Je stresslevel gaat omlaag, wat ook weer super belangrijk is voor je gezondheid. Stress maakt het lichaam moe. 

Ik help je graag om hier stappen in te maken en jouw gewenste doel te bereiken en je fit, jong en vitaal te voelen! Neem geen genoegen met hoe je je nu voelt, en met de frustratie dat je het blijft uitstellen. Je gaat maar door en weet dat het ten koste van je gezondheid gaat.

Wacht niet langer, begin vandaag!

JIJ DROOMT HIER TOCH OOK VAN?

Z

Jij droomt toch ook van meer rust in je hoofd en meer ontspanning?

Z

Jij wilt toch ook aandacht besteden aan je gezondheid, je mentale en fysiek welzijn?

Z

Jij droomt er toch ook van om een training te doen wanneer het jou uitkomt?

Z

Jij droomt er toch ook van om een goede nachtrust te hebben en je stresslevel naar beneden te brengen?

Z

Jij wilt niets liever toch dan je mentaal en fysiek rustig en ontspannen voelen?

Z

Jij wilt niets liever toch dan vol energie leidinggeven aan je team en ook nog genoeg energie overhouden voor je vrienden/familie?

wat klanten zeggen over SANDRa als trainer

Nooit verwacht dat ik s’ ochtends vroeg 2 x per week zou gaan trainen, maar ik voel me er heerlijk bij! Sterker en fitter!

Jolanda Visser

Manager

Ik weet dat ik het moet doen voor mijn gezondheid en alleen dankzij Sandra, die me motiveert en het gezellig maakt, doe ik het ook en heb ik twee per week een training ingepland in mijn super drukke agenda!

Corine van Zoelen, Ondernemer & Online Business Coach

Ideaal en een luxe om 1-op-1 training te krijgen wanneer het jou uitkomt! Leuk dat de trainingen elke keer afwisselend zijn! Van kracht tot kickboksen, tot yoga/flexibiliteit.  

Martin Defauwes, Manager & Ondernemer

veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor Managers, Leidinggevenden, Professionals en Online Business Coaches, die lange intensieve dagen maken op hun werk, maar hun gezondheid ook belangrijk vinden en meer ontspanning en rust in het hoofd willen ervaren.

Hoelang duurt dit traject?

De training duurt 5 dagen , je ontvangt 5 opeenvolgende dagen een email met daarin een video, audio, artikel of oefening die je meteen kunt doen en in de praktijk kunt toepassen. De training kun je zo vaak terugkijken als je wilt. Je behoudt de toegang. 

Is dit een online training?

Ja.

Wanneer start dit traject?

Kan op ieder moment dat jij wilt starten.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, bij deze online training niet. 

 It’s never too early or too late to start training to be the healthiest you.