Selecteer een pagina

Holistisch Online Personal Training Programma, in 12 weken Fit en Energiek!

Vedriep je geest, versterk je lichaam.

Voor managers, leidinggevenden, professionals en ondernemers. 

Sandra, afgestudeerd als Meester in de Rechten, zelf afkomstig uit het bedrijfsleven, weet als geen ander hoe lastig het is om gezond te blijven eten en voldoende te blijven bewegen met een drukke veeleisende baan. Haar missie is dan ook al haar opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren op het gebied van beweging, ontspanning en voeding over te dragen.  

Start 1 okt 2023.  Verhoog je energie level, val een paar kilo af en zit strakker in je vel; Realistische doelstellingen en enthousiaste intensieve begeleiding. 1-op-1 coaching, een stok achter de deur en motivatie van een klein groepje. Kortom meer gaan bewegen en gezonder gaan eten.  

Een bijzonder Holistisch Personal Training programma. Nu met 3 BONUS programma’s!

Stel niet langer uit, start nu!

 

 

 

 

 

Herkenbaar?

Z

Je bent stijf van al het zitten de hele dag, achter je bureau/laptop, dan wel in je auto.  

Z

Je wilt graag wat afvallen, maar het lukt elke keer niet. En je wilt graag wat doen om te trainen en te bewegen, maar je weet niet zo goed wat. 

Z

 Je hebt last van je schouders, nek en rug of van je heupen en hamstrings. Alles zit vast en je spieren lijken wel te kort. 

Z

Je voelt je niet zo fit en niet zo energiek, je weet dat je meer aandacht voor je lijf moet hebben. Je hebt een stok achter de deur nodig.

Z

Je maakt niet al te beste nachten en voelt dat de stress zich vast zet in je lijf. 

If you are looking for a sign to workout, this is it. Go now! 

Voor wie?

♦ Ben jij een manager, leidinggevende, professional of online ondernemer met een zeer drukke baan en maak jij lange intensieve dagen? 

Je wilt graag wat afvallen 5-6 kilo of meer, maar weet niet waar te beginnen? Je wilt graag een strakkere buik, maar lukt dit niet? Komt er steeds iets tussen zoals werk, sociale afspraken of gezin?

♦  Je voelt je stijf en alles zit vast, schouders, nek, rug, hamstrings, heupen, je weet dat stretchen en bewegen goed voor je is, maar je weet niet zo goed wat je moet doen. 

 Je weet dat krachttraining goed voor je is, maar besteedt hier te weinig aandacht aan, je hebt eigenlijk geen tijd.

Je voelt je eigenlijk al een tijd niet helemaal lekker en fit in je vel, het belemmert je mentale en fysieke welzijn je hebt een stok achter de deur nodig en motivatie. 

Je zoekt een momentje voor jezelf, er wordt altijd een beroep op je gedaan, je kan moeilijk ontspannen en hebt daardoor ook weinig energie voor je bedrijf en team. 

Je voelt je opgejaagd en gestrest en kan niet echt genieten van activiteiten met vrienden, familie of je gezin. 

Tijdens deze 12-weken (online) training:

\

Word je 1-op-1 gecoached door een hoogopgeleide trainer met jarenlange ervaring in zowel het bedrijfsleven als in de yoga- en sportwereld. Daarnaast train je online in een klein groepje als stok achter de deur, voor de gezelligheid en om elkaar te motiveren.

\

Ontvang je een aantal bonustrainingen,  die je zo vaak kan terugkijken als je wilt en kan je in de Community blijven en je gesteund voelen.

\

Heb je alle oefeningen online, helder en duidelijk uitgelegd, voorkom je blessures door een goede technische uitvoering.

\

Voel je je weer sterker fysiek en mentaal, energieker, blijer en strakker in je vel. Verhoog je jouw frequenties.

\

Heb je tips en trics voor lifestyle, voeding en gedrag. Een gezond lichaam is een gezonde geest.

PRIJS 

 

🤍🤍🤍

 

 

 

 

♣Startpakket thuis gestuurd met tools.

Intake 1-op-1 60 min. met uitgebreide vragenlijst, metingen, bloeddruk, vet-, spier- en waterpercentage, bmi, bmr, metabolische leeftijd, fitheidstesten, omvang in centimeters.

♣ 3 x Lichaamsanalyse d.m.v. Frequenties t.w.v  € 225. Resonantie analyse en behandeling van 60 min. Aminozuren, Digital Nutrition, Vitale stoffen, Fitnessprogramma analyse en behandeling.

♣ 1 x Reikibehandeling, energetisch lichaamswerk t.w.v. € 75.

♣ 2 x per week, 12 weken lang, 45 min. (live) online training (24 lessen) in een klein groepje. Kracht, flexibiliteit, beweging en ontspanning komen aan bod. Motiverende gesprekken, tips en trics. Maandag en woensdag ochtend 7.45-8.30 u.

2 x coachcalls 1-op-1 van 60 min., gedurende de 12 weken.

1-op-1 coachcall eindevaluatie 60 min.

♣ Toegang tot 12 weken Online Personal Training Community waar je vragen kan stellen, elkaar kan motiveren en steunen

♣ Bonus, online training ‘Van druk in je hoofd naar rust en ontspanning’ t.w.v. € 47. 

♣ Bonus online training ‘Before work Yoga’ t.w.v. € 47.

♣ Bonus online training keuze uit  ‘Before work Kracht’ t.w.v. € 59 of ‘Before work buikspieren’ t.w.v. € 47 of ‘Hoe start ik met hardlopen’ t.w.v. € 59.

♣ Een 4-weeks voedingsplan (e-book) met recepten en met tips en adviezen om af te vallen. t.w.v. € 149. 

Totaalprijs: Van € 237 nu voor € 196  ex. btw. per maand (voor 3 mnd.)                  

Wil je in termijnen betalen? Dat kan, klik hieronder. Je betaalt dan wel administratiekosten.

Wat heb ik te

bieden? 

  Spirit & SPorts

Toen yoga ongeveer 10 jaar geleden op mijn pad kwam had ik een actieve levensstijl en een kantoorbaan.

Yoga en meditatie gaven mij ontspanning, meer helderheid en rust in mijn hoofd – ook mijn lichaam voelde zoveel lichter na een yogales.

Afgestudeerd als Meester in de Rechten / Juriste, maar niet helemaal happy in dit beroep, wist ik wel dat ik mensen wilde helpen, maar op welke manier daar was ik nog steeds naar op zoek. Ik  heb verschillende banen gehad op het gebied van rechten, communicatie, marketing & eventmanagement.

Mijn interesse in mensen en beweging waren al vanaf jongs af aan aanwezig. Mijn missie is om mensen en kinderen te helpen zich door middel van sport, yoga en beweging beter te laten voelen: minder pijn, meer energie en blijer. Beweging en ademhaling zijn belangrijk, een gezond lijf is een gezonde geest. Toen Yoga op mijn pad kwam beoefende ik eerst een paar jaar Kundalini Yoga en daarna ook Poweryoga, Vinyasa/Ashtanga en YinYoga. 

Ik heb veel verschillende sporten beoefend  in mijn leven, (en beoefen de meeste nog steeds), tennis, fitness, waterpolo, steps, spinning, aerobics, bodycombat, dans, racefietsen, skaten, windsurfen, skiën, snowboarden, yoga en hardlopen; Graag wil ik mijn kennis en enthousiasme met betrekking tot beweging en sport overbrengen op volwassenen en kinderen.

Door yoga raakte ik geinteresseerd in het energieveld van de mens.  Wij bestaan uit meer dan alleen een fysiek lichaam. Vaak weet je lichaam eerder dat er iets aan de hand is, dat je ergens mee zit, dan je hoofd. 

In 2014 ben ik begonnen met Energetische Therapie en dat heeft mij enorm geholpen om te gaan met mijn sterke intuitie en gevoeligheid. In 2018 is Reiki op mijn pad gekomen en vanaf toen is het in sneltreinvaart gegaan. Van Reiki Level I en Reiki level II, nu in 2019 ReikiMaster geworden. Ik bied naast yoga- en meditatiesessies, ook Reikibehandelingen en Frequentietherapie aan ter ontspanning. 

Ik geef les onder de naam van mijn bedrijf Spirit & Sports, en help mensen een goede balans te creëren op verschillende levels, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Ik probeer licht en vrolijkheid te brengen in ieders leven, die op mijn pad komt en je vooruit te helpen om te zijn wie je bent. 

Spirit & Sports voor balans tussen lichaam en geest, body en mind. ‘Spirit’ = geestkracht, levenskracht, pit en vuur. De mens wordt in de holistische zienswijze gezien als een geheel van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Balans vinden op deze verschillende niveaus door middel van 3 pijlers:  1. Beweging 2. Ontspanning 3. Voeding. 

De vlinder is mijn symbool: het symbool voor het proces van transformatie. De boodschap van de vlinder is ‘Dans door het leven met vrolijkheid en plezier, want het leven is er om van te genieten.’ De vlinder herinnert ons eraan het leven niet al te serieus te nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde op en brengen ons ertoe te bewegen, want als je beweegt, dans je al. De vlinder leert ons hoe we ons leven bewust kunnen veranderen, nieuwe voorwaarden kunnen creëren en wensen kunnen verwezenlijken. 

Ik houd van mijn werk en begeleid je graag op je eigen reis!

Namasté

De Trainer

Sandra

Van Donkersgoed

“Het is mijn missie om al mijn opgedane kennis en ervaring van afgelopen jaren door te geven aan anderen”.

 

Yoga en Meditatie 

Aanbod van verschillende yoga- en meditatieoefeningen; ontspanning van lichaam en geest is ook zeer belangrijk om je goed te voelen. 

Reiki

Reiki is bijzonder energetisch lichaamswerk. Reiki geeft in de eerste plaats rust en ontspanning en ondersteunt je natuurlijke genezings-proces.

FREQuENTIE THERAPIE

Alles is energie en trilt op een bepaalde frequentie. De cellen van het menselijk lichaam ook; onder invloed van stress, emoties, vervuiling, ervaringen kunnen deze frequenties veranderen en klachten geven. De Healy kan helende frequenties sturen zodat het welzijn wordt verbeterd. 

 

         

 

BONUS, online training ‘Van druk in je hoofd naar rust en ontspanning’.

BONUS, online training ‘Before work kracht’.

BONUS, online training ‘Before work yoga’.

BONUS, online training ‘Before work buikspieren’.

BONUS, online training ‘Before work buikspieren’.

wat houdt deze

online training in?

Beweging, ontspanning en voeding zijn 3 belangrijke pijlers om je goed te voelen. Neem je fysieke en mentale gezondheid serieus, vaak luisteren we niet naar de klachten en signalen die het lichaam afgeeft. Deze Online Personal training heeft betrekking op pijler 1, Bewegen 2. Ontspanning en 3. Voeding.

Wat krijg je allemaal?

In 12 weken:

🤍 1-op-1 coaching door trainer met kennis van zaken. Een uitgebreid 1-op- 1 intake gesprek, 2 coachcalls tussentijds en een 1-op-1 gesprek voor de eind evaluatie

🤍 Metingen en weegmomenten, fitheidstesten. 

🤍 Lichaamsanalyse en behandeling door middel van Resonance analyse met frequenties. Aminozuren, Vitale Stoffen, Digital Nutrition analyse en Fitnessprogramma analyse en behandeling.

🤍 Toegang tot Community van het  12 weken Online Personal Training programma. 

🤍 E-book met 4 weken voedingsplan, recepten, tips en adviezen.

🤍 2 x per week 45 min. training online en in klein groepje met aandacht voor kracht, flexibiliteit, ontspanning en beweging. 

🤍 Bonus, online training ‘Van druk in je hoofd naar rust en ontspanning’.

🤍 Bonus, online training ‘Before work yoga’.

🤍 Bonus, online training ‘Before work kracht’ of ‘Before work buiskpieren’ of ‘ Hoe start ik met hardlopen?

🤍 Mogelijkheid tot bijboeken van de gezondheidsreset 2.0, kuur met hoogwaardige supplementen voor 2 mnd. 

Coaching bij bewegen, ontspannen en voeding. Je gaat de verbinding met jezelf terugkrijgen. Je mentale welzijn wordt ook beter, sterker en helder.

Dit 12 weken online programma is bijzonder omdat we ook werken met energie en frequenties. Een meer holistische benadering. Een mens bestaat niet alleen uit een fysiek lichaam, maar ook een emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam. Balans op alle vlakken. 

Je kan uitdagingen die op je pad komen, beter aan. Je gaat beter in je vel zitten, met meer balans en volop energie. Ook zal je beter slapen en je gelukkiger voelen. Je hele gezondheid zal zich verbeteren, je huid gaat meer stralen en daardoor lijk je jonger en voel je je zekerder. 

Je stresslevel gaat omlaag, wat ook weer super belangrijk is voor je gezondheid. Stress maakt het lichaam moe. Je lichaam wordt strakker.

Ik help je graag om hier stappen in te maken en jouw gewenste doel te bereiken en je fit, jong en vitaal te voelen! Neem geen genoegen met hoe je je nu voelt, en met de frustratie dat je het blijft uitstellen. Je gaat maar door en weet dat het ten koste van je gezondheid gaat.

Wacht niet langer, begin vandaag!

12-weken onlinE

Personal TRAINING programma 


 

JIJ DROOMT HIER TOCH OOK VAN?

Z

Jij droomt toch ook van een lekker slank, vitaal en soepel lijf?

Z

Jij wilt toch ook aandacht besteden aan je gezondheid, je mentale en fysiek welzijn?

Z

Jij droomt er toch ook van om een paar kilo af te vallen en weer lekker in je vel te zitten?

Z

Jij droomt er toch ook van om een goede nachtrust te hebben en je stresslevel naar beneden te brengen?

Z

Jij wilt niets liever toch dan een moment voor jezelf en vol energie aan de dag te beginnen? Minder pijn, minder stijf, sterker en slanker in je vel.

Z

 Jij wilt niets liever toch dan vol energie de dag te beginnen en leiding te geven aan je team en ook nog genoeg energie overhouden voor je vrienden/familie?

 

 

wat klanten zeggen over SANDRa als trainer

Nooit verwacht dat ik s’ ochtends vroeg 2 x per week zou gaan trainen, maar ik voel me er heerlijk bij! Sterker en fitter!

Jolanda Visser

Manager

Ik weet dat ik het moet doen voor mijn gezondheid en alleen dankzij Sandra, die me motiveert en het gezellig maakt, doe ik het ook en heb ik twee per week een training ingepland in mijn super drukke agenda!

Corine van Zoelen, Ondernemer & Online Business Coach

Ideaal en een luxe om 1-op-1 training te krijgen wanneer het jou uitkomt! Leuk dat de trainingen elke keer afwisselend zijn! Van kracht tot kickboksen, tot yoga/flexibiliteit.  

Martin Defauwes, Manager & Ondernemer

veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor Managers, Leidinggevenden, Professionals en Ondernemers, die lange intensieve dagen maken op hun werk, maar hun gezondheid ook belangrijk vinden en meer ontspanning en rust in het hoofd willen ervaren. 

Hoelang duurt dit traject?

De online training duurt 12 weken.

Is dit een online training?

Ja, maar ook 2 live coachsessies van 60 min. aan het begin tijdens de intake en aan het eind tijdens de evaluatie. Gedurende de 12 weken 3 x per week een online sessie van 45 min. en 2 x een 1-op-1 coachsessie van 60 min. 3 x online bonusprogramma. 

Wanneer start dit traject?

Startdatum 2023

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, deze training wordt volledig betaald voor de startdatum. Levert dit echt problemen op stuur een mail naar info@spiritandsports.com voor overleg. 

HET IS NOOIT TE VROEG OF TE LAAT OM TE STARTEN MET TRAINEN OM DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEn!